Poseban dan

16.09.2018

15.rujna održano je Međužupanijsko vijeće Južne Hrvatske, ovog puta u OŠ Gradac u Gradcu. Sastali su se na pola puta povjerenici iz dvije južne županije: Splitsko dalmatinske i Dubrovačko neretvanske. Zamišljeno kao svojevrsni team building, kombinacija rada i izleta/druženja, pokazalo se kao pun pogodag.

Najprije je, u jutarnjim satima, održana sjednica Međužupanijskog vijeća na kojoj se razgovaralo o aktualnim problemima i predstojećim obavezama povjerenika na početku školske godine. Zatim je povjerenicima detaljnije predstavljen EU projekt Znanjem do prava, što se od njih očekuje  i koje će biti njihove obveze u provedbi projekta. Bilo je riječi i o pregovorima s Vladom o osnovici plaće u javnim službama.
Emotivno najposebniji dio sjednice bio je oproštaj s čak 5 naših umirovljenih kolegica i kolega kojima su, uz zahvale, uručeni i prigodni darovi: Adela Buljac iz OŠ Mejaši, Split, Ada Ćeman iz OŠ Marjan, Split, Smilja Delin iz OŠ Spinut, Split, Marija Strunje iz OŠ Brda, Split te Boris Gunjača iz OŠ Dicmo, Dicmo.
Nakon radnog dijela, dan se nastavio u više nego ugodnom druženju u baru HO uz razgovor, razmjenu iskustava, jadranske delicije (ali i kontinentalne), kupanje,…
Ponovilo se…
5
4
1
2