Nova podružnica: PREPOROD I U SUVAGU

30.05.2018

Tridesetak zaposlenika Poliklinike za rehabilitaciju slušanja i govora SUVAG učlanilo se u Preporod. Za prvu povjerenicu izabrana je Aleksandra Bednjanec Vuković, a za zamjenicu povjerenice Nina Sakić.

Nakon Centra za autizam i Centra za odgoj i obrazovanje Goljak u Zagrebu, Centa za odgoj i obrazovanje Krapinske toplice, Centra za odgoj i obrazovanje Rijeka, Centar odgoja i obrazovanja i rehabilitaciju Virovitica, Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec i Centra za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači u Splitu, Poliklinika Suvag 8. je posebna ustanova u kojoj organizirano djeluje naš sindikat.

U Preporodu djeluje Odbor posebnih ustanova koji predvodi Tanja Biloglav iz Centra za autizam. Članovi Odbora će se naskoro sastati kako bi se dogovorile aktivnosti kojima će se nastojati anulirati štetne posljedice upravo potpisanih granskih kolektivnih ugovora na radno-pravni status zaposlenih u posebnim ustanovama.

Svi koji misle da mogu pomoći, bez obzira jesu li ili nisu u Preporodu, dobrodošli su na sastanak. Mjesto, datum i vrijeme održavanja sastanka bit će objavljeni narednih dana.

suvag-e1479301605114