NOVA PODRUŽNICA: OŠ JOSIP VERGILIJ PERIĆ – IMOTSKI

09.02.2018
Dana 9. 02. 2018. osnovana je nova podružnica Sindikata Preporod u Splitsko – dalmatinskoj županiji u OŠ Josip Vergilij Perić u Imotskom za čije su se osnivanje stekli uvjeti nakon odcjepljenja od škole Stjepan Radić te velikim zalaganjem i angažmanom novog povjerenika te škole, g Zorana Gabelice koji je u svega 6 mjeseci koliko je na mjestu povjerenika uspio učlaniti 11 novih članova, što u jednoj, što u drugoj školi. Čestitamo!
Osnivanju podružnice prisustvovali su predsjednik Sindikata, g Željko Stipić, pravnica, gđa Milka Rodić i voditelj Područnog ureda u Splitu, g Sebastijan Troskot.
Za povjerenicu je izabrana gđa Tereza Barbić, a za zamjenika g Denis Đerek.
Ne sumnjamo kako su se sada stekli uvjeti da povjerenici ovih dviju imotskih škola od sada zajedničkim, udruženim snagama rade na daljnjem povećanju članstva.
Nakon utemeljenja nove podružnice, održan je u vrlo pozitivnoj atmosferi i radni sastanak sa članovima obiju škola na kojem se najviše razgovaralo o članku 66. novog TKU-a koji rješava pitanje prijevoza zaposlenika te o granskim kolektivnim pregovorima koje je Ministarstvo naprasno prekinulo u utorak, 6. veljače.
podruž Imotski2podruž Imotski