NAJAVA JAVNOG SKUPA „ZA SIGURNU ŠKOLU!“

14.12.2018

Zagreb, 14. prosinca 2018.

NAJAVA JAVNOG SKUPA „ZA SIGURNU ŠKOLU!“

Sutrašnje javno okupljanje Za sigurnu školu! Započinje okupljanjem između 11 i 11.30 sati na istočnoj strani Trga republike (na prostoru između Učiteljskog doma i istočne strane Hrvatskog narodnog kazališta). Organizatori skupa su Facebook-grupe Nastavnici organizirano i Školska zbornica te Sindikat Preporod.
Za vrijeme okupljanja osobe zadužene za organizaciju dijelit će transparente, zastavice i zviždaljke. Za održavanje reda bit će zaduženi naši redari. Oko 11.20 započet će formiranje povorke.
Predstavnici organizatora nosit će baner sa zajedničkim obilježjem na čelu povorke. Iako će kretanje povorke od Trga Republike do Trga Josipa Jelačića osiguravati policija, zbog gustoće prometa, važno je pridržavati se uputa kako naših redara, tako i policije.
Na Trg planiramo stići nešto prije 12. sati. Na Trgu ćemo zauzeti mjesto ispred pozornice s razglasom koja će biti postavljena zapadno od Manduševca. S našim programom planiramo započeti u 12.05. Kroz program će nas voditi Ivan Bertović i Marija Veronkica Cvjetković. Sudionicama i sudionicima našeg skupa govorima će se obratiti Franjo Dragičević, profesor iz Čakovca, Aida Vidolin Dekanić učiteljica iz Pule, Alma Smojver, roditeljica iz Zagreba, Ivan Plantić učitelj iz Vele Luke i Gordana Kovač Bluha, učiteljica iz Zagreba. Kako se očekuju nepovoljni meteorološki uvjeti, program ćemo nastojati skratiti kako bismo skup završili oko 12.30.

traka 1 3 loga