ISPRIKA I MOLBA

05.02.2018

Nakon potpisivanja Temeljnog kolektivnog ugovora, a napose nakon Upute koju je 29. siječnja Ministarstvo znanosti i obrazovanja uputilo prema osnovnoškolskim i srednjoškolskim ustanovama, u školama se pojavio velik broj problema u svezi s ostvarivanjem naknade za prijevoz.

Iako na sve pojedinačne upute, pristigle iz podružnica, nastojimo promptno odgovoriti, molimo za razumijevanje u slučaju kašnjenja naših odgovora. Jednostavno na toliki broj pitanja nije moguće odgovoriti na način da odgovori budu kvalitetni i brzo stignu podnositelju pitanja.

za web unutraTakođer, ovim putem, pozivamo sve one koji su se našli u problemima, bilo zbog sadržaja članka 66., bilo zbog Upute Ministarstva, te ne uspijevaju na odgovarajući način riješiti svoj problem, da nam što iscrpnije opišu svoj slučaj te nam ga žurno pošalju. (mail: ured@sindikat-preporod.hr)

Primjedbe ne moraju biti potpisane i, bez suglasnosti pošiljatelja, Sindikat ih neće slati Povjerenstvu za tumačenje, ali ni na koji drugi način koristiti.

Slanjem svojih konkretnih primjera, kolegice i kolege, mi ćemo problem prijevoza s političkih i pravničkih visina „spustiti na zemlju“ i samim time pridonijeti iznalaženju ako ne najboljih onda barem najmanje loših rješenja.

Hvala unaprijed!