Damir Borošak 1968. – 2016.

22.07.2016

Damir Borošak  1968. -2016.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kada bi se neki odmicali, gledali da ih se zaobiđe bilo u nošenju transparenta, megafona ili zastave, Damir se, naš Damir Borošak, primicao, uzimao u ruke ono što su drugi odbijali, uklanjali od sebe. Tako je bilo i 26. ožujka 2010. u Mesničkoj ulici, na fotografiji je ovjekovječen taj trenutak, kada sam u Damiru dobio onu drugu ruku koja se prihvatila nošenja i pridržavanja plakatirane odluke GSV-a koji su povjerenice i povjerenici Preporoda spalili ispred Ureda za socijalno partnerstvo. Radilo se o posljednjoj uličnoj akciji Preporoda u kojoj je sudjelovao naš povjerenik, naš županijski povjerenik za Grad Zagreb, naš Damir Borošak.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A prije tog petka, pjesnik bi rekao, bilo je toga.  Nije bilo akcije, nije bilo sastanka, nije bilo aktivnosti, kroz barem desetak godina, a da s nama nije bio Damir, svojevrsni dobri duh zagrebačkih preporodovih sindikalaca.

U ime svih povjerenica i povjerenika Preporoda, u ime cjelokupnog članstva našeg sindikata, hvala ti, Dragi Damire, na tvom nesebičnom doprinosu izgradnji našeg sindikata.

Neka ti je vječna hvala i slava, dragi naš Damire!

Ispraćaj kolege Damira održat će se u ponedjeljak 25.07. 2016. na zagrebačkom Krematoriju u 15:15.